Op 20/12 staat Chris Vansen met haar band op de Driesprong in Rosmalen. Lees in deze update meer over deze Rosmalense zangeres. Chris Vansen mag dan klein zijn van stuk, haar gevoel is groots. De 27 jarige Rockacademie alumni weet haar muzikaliteit breed in te zetten met haar schrijftalent en karakteristieke vocalen. Kenmerkend aan de zangeres en songwriter is dan ook haar heldere stem, onthullend in emotie. Chris Vansen beschrijft met haar nummers een autobiografie die dient als een weerspiegeling van haar eigen ontwikkeling. Het genre van haar muziek valt het beste uit te leggen als een mix van country en pop met hier en daar een uitstapje naar het onbekende. Sommige nummers hebben zelfs wat weg van een jongere Ilse de Lange. Met haar bescheidenheid en leergierige opstelling heeft Chris Vansen dan ook een goede start voor een mooie carrière binnen de muziekindustrie te pakken. Deze Brabantse deinst niet achteruit voor een muzikale uitdaging en werkt graag met haar 9- koppige band aan een uiteenlopende stijl van nummers. Zelf duikt ze graag met pen en papier achter de piano, waar zij op het podium wordt aangevuld door haar vaste band met gitaar, bas, drums, toetsen, backing vocals en zelfs strijkers. Continu op zoek naar verrijking in de breedste zin van het woord. Die samenwerking werkt puur op een connectie en een goed gevoel. Iets wat terug te horen is in de muziek en goed voelbaar is op het podium. Geïnspireerd door alles wat op haar pad komt, smelten haar ontmoetingen, muzikale opvoeding en artistieke talent samen tot een wereld waarin alle thema’s bespreekbaar zijn. Dit resulteerde in een eerste Chris Vansen album, Waves. Dat op 22 februari 2019 in eigen beheer werd uitgebracht. Met een releaseshow in de Verkadefabriek in Den Bosch en een tour door het land, maakt Chris Vansen zich klaar om haar verhalen te delen met de luisteraar. De gepassioneerde singer-songwriter heeft nooit iets anders gewild dan zingen en muziek maken, en dat is te voelen. Chris Vansen beknopte bio: Een bescheiden Brabantse singer-songwriter met een groots gevoel en verrijkende muzikaliteit. Chris Vansen is als een bergwandeling van country naar pop, waarbij je onderweg wordt verrast door wat de reis naast de geijkte paden nog meer te bieden heeft.

Category
Tags