Hierbij presenten wij met trots onze 4 dj’s die 48 radio gaan maken en geld gaan inzamelen voor serious request. Op de foto van links naar rechts: Tieme de Laat (16), Mila van Alebeek (16), Jippe vd Heiden (17) en Stephan Duffhues (17). Waarom Tieme de Laat zich 48 uur laat opsluiten en mee doe met het Rosmalensrodekruishuis ? Lees hier zijn motivatie: Er zijn 2 redenen dat ik het geweldig vind om mee te doen met het rodekruishuis. De eerste en voornaamste reden is dat ik het als een geweldige kans zie om mezelf te ontwikkelen en de dingen te doen die ik leuk vind. Ik mag namelijk met mijn goede vrienden 48 uur lang iets doen wat ik super leuk vind, namelijk radio maken. Ik zie het eigenlijk als een once in a lifetime opertunity. Verder dacht ik met dit project ook heel goed te kunnen kijken wat ik wel en niet kan en wel of niet leuk vind. Op dit moment is dat erg belangrijk omdat ik nog flink aan het zoeken ben naar wat ik later wil gaan doen. Dit project heeft me nu al enorm veel geholpen om te zien hoe het er later aan toe zal gaan. Ook zag ik het als een kans veel te leren, dingen waar ik op school of bij normale projecten niet eens aan zou denken. Naarmate het project vorderde kwam ik er al snel achter dat dit ook echt zo was. Ik heb al enorm veel geleerd qua plannen en dingen regelen. De 2de reden is eigenlijk de mooie bijkomstigheid, namelijk dat alles wat we doen niet voor niets is. Ik vind het heel mooi dat ik zo iets gaafs kan opzetten voor een goed doel. Namelijk de strijd tegen mensenhandel en seksuele mishandeling. Dat is toch de drijfveer waardoor ik echt alles wat ik kan doe voor het rodekruishuis. Ik vind het namelijk een erg mooi doel. Omdat het erg dicht bij ons is. Bij een groot deel van de goede doelen hebben wij geen idee hoe het gaat, in Nederland kennen wij geen honger, we kennen geen armoede of corrupt systeem. Alleen seksuele mishandeling komt relatief nog erg veel voor. Ik denk dat iedereen wel iemand kent die ermee in aanraking is gekomen. Kort samengevat, De belangrijkste reden voor mij om mee te werken aan het rodekruishuis is toch dat ik mezelf goed kan ontwikkelen en me het een geweldige ervaring lijkt. Verder vind ik het ook fantastisch dat dit alles ook nog voor een goed doel wordt gedaan wat dicht bij mij in de buurt staat. Foto met dank aan Herman van Dinther

Category
Tags