Op vrijdag 20 december lopen dj’s Eva en Frank van ‘s-Hertogenbosch naar Rosmalen. In Rosmalen worden zij ontvangen met een optreden van de band van Chris Vansen, Dans & balletstudio Geraldine en een optreden van leerlingen van de Vooropleiding Hedendaagse Dans. De dj’s gaan na aankomst in Rosmalen op de Driesprong, 4 leerlingen van het Rodenborch college 48 uur opsluiten in het Rosmalen Rode Kruis huis!!! Jippe van der Heiden, Mila van Alebeek, Tieme de Laat en Stephan Duffheus gaan 2 dagen en nachten radio maken en geld inzamelen voor serious request in een winkelpand wat omgetoverd is in het Rosmalen Rode Kruis huis. Vele bedrijven en organisaties in Rosmalen hebben de handen ineen geslagen om dit in korte tijd (slechts 3 weken voorbereidingstijd) mede mogelijk te maken. Er komt in Rosmalen een heuse variant op het 3fm glazen huis. De 4 Rodenborch leerlingen zullen naast radio maken ook via een live stream te volgen zijn. Er komt een ruimte voor bezoekers waar ze door middel van 4 glazen wanden kunnen kijken hoe er live radio wordt gemaakt in de studio van het Rosmalen Rode Kruis Huis. Er staat een brievenbus waar mensen geld kunnen doneren en tegen een donatie kunnen er verzoeknummers gedraaid worden. De aankleding van Rosmalen Rode Kruis Huis is mede mogelijk gemaakt met grote dank en sponsoring van Dibbes belettering, bouwbedrijf Van Wijnen Zuid, Schildersbedrijf Gebroeders van der Plas, Van Lakwijk kunststoffen en Timmers vastgoed.

Category
Tags